Vakuummaskin SE-520CC - dubbla svetslinjer - Sammic
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vakuummaskin SE-520CC - dubbla svetslinjer - Sammic

Vakuummaskin 520CC med 2x 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.

55 429,00 kr (inkl. moms) 55 429,00 kr (exkl. moms)
(69 286,25 inkl. moms)

Beskrivning

Med en professionell vakuummaskin från Sammic kan du förlänga hållbarheten på din mat – oavsett om den är rå eller tillagad! Maten torkar inte ut, minskar inte i volym och ingen smaköverföring från produkt till produkt sker.

Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.

Både vakuumkammaren och maskinen är gjorda i rostfritt stål. Svettslinjen är integrerad vilket gör rengöringen lätt som en plätt.

Alla modeller är utrustade med pumpar från Busch i Tyskland och har dubbel svetsning som standard.

SENSOR Line är också perfekt om du arbetar med vätskor eller marinering eftersom vakuumet ställs in i procent och kan pausas.

Alla Sammic vakuummaskiner passar till VAC-Norm behållare och är utrustade med Pulse function för bästa förpackningsresultat om du jobbar med mycket känsliga produkter.

Dessutom är alla Sammics vakuummaskiner utrustade med pumptorkningsprogram som förlänger livslängden på pumpen markant, + en arbetstidsräknare så du vet när det är dags att byta oljan i vakuumpumpen.

Produktdetaljer:

- Vakuummaskin med kammare på 568x431x215 mm

- Rostfri konstruktion för ökad livslängd

- Digital kontroll med sensor

- Torkprogram för pump - ger ökad livslängd

- Pump kapacitet: 20m3/timmen

- Svetslängd: 420+420 mm

- Dimensioner: 552x634x513mm

- Vikt: 76 kg

- Vac-Norm anpassad

- Anslutning: 230V/750W

Sammics vakuummaskiner är bland de bästa på marknaden. Den nya SENSOR Line serien är en vidareutveckling av Sammics mycket populära ”S” Serie. 

Sammic är ett spanskt företag med anor tillbaka till 1961. Sammic har alltid fokus på innovation och produkter som fungerar i en hektisk restaurangmiljö.

Datablad

1141142
70 kg

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: