Lista på produkter efter tillverkare Robot Coupe

Robot Coupe - Beredningsmaskiner i toppkvalité

Beredningsmaskiner, snabbhackar, grönsaksskärare, food processors och mer från Robot Coupe! Deras produkt är en pålitlig restaurangmaskin i storköket och i restaurangen. Spar tid och släpp loss din kreativitet med hjälp av en Robot Coupe köksmaskin som underlättar för dig i köket. Med mer än 60 års erfarenhet har Robot Coupe lyckats att bli en av de mest populäraste märkena i världen när det gäller beredning av mat. Maskinerna tillverkas i Frankrike i hjärtat av Bourgogne som är känt för sin matlagning och goda viner. När du köper en maskin från Robot Coupe så kan du vara säker på att den håller riktigt länge. Innan en ny produkt kommer ut på marknaden har den genomgått stora och tuffa tester i deras forskningscenter för att säkerställa bästa kvalité.  

I Robot Coupes sortiment finns: 

- Robot Coupes grönsaksskärare: Spar tid och energi genom att använda en grönsaksskärare från Robot Coupe. Jämnt resultat, flera olika skärverktyg och lätt att rengöra och använda. Maskinerna har en kompakt design för att ta mindre plats. I sortimentet finns grönsaksskärare som passar storkök och mindre caféer.  

Robot Coupe har flera olika modeller av beredningsmaskiner med tillbehör till. Maskinerna finns i olika storlekar och har olika kapacitet för att passa ditt behov i ditt kök. Behöver du hjälp med vilken produkt det är du ska ha hjälper vi dig gärna. Kontakta oss på tel: 0410-41444, mail: [email protected] eller använda var chattfunktion på hemsidan. 

Robot Coupe grönsaksskärare

- Robot Coupe Food processor
Två maskiner i en: snabbhack och grönsaksskärare. Med en food processor från Robot Coupe sparar du både tid och pengar. Den kan allt från att hacka, strimla, tärna, mala, riva och knåda. En food processor från Robot Coupe är kraftfull, snabb och driftsäker för krävande beredning. En maskin som håller i väldigt många år och som är mycket effektiv som gör att du snabbt tjänar in på din investering i denna. 

- Robot Coupe snabbhack och blixer
Med en Blixer kan du grov- och finhacka, mala, knåda och blanda med ett fint och jämnt resultat. Namnet Blixer är Robot Coupes egna och kan också kallas för snabbhack. En snabbhack är som två maskiner i en, en kraftfull mixer och snabbhack. 

- Robot Coupe Stavmixer
Stavmixers finns i flera olika storlekar i Robot Coupes sortiment för att passa just ditt behov. Här kan du se Robot Coupes stavmixers

- Robot Cook
Robot Coupe har också en köksmaskin som heter Robot Cook. Det är en snabbhackare och mixer med tillagningsprogram. Den kan emulgera, mala, hacka, blanda och knåda varma och kalla beredningar. Passar perfekt till såser, soppa, puré eller färs. Den är óckså programerbar med upp till 9 olika recept. 

Hyllställ för skärverktyg
185,00 kr
Förvaringsställ för skärverktyg till Snabbhack & Grönsaksskärare En praktisk mindre förvaring för skärverktyg till food processors, såsom rivskivor, skärskivor, räffelskivor, strimmelskivor, tärningsverktyg, french fries verktyg, brunoise och våffelverktyg med diameter 190 mm. Detta skivställ för hylla passar för samtliga skärverktyg till Robot Coupe stora serien (5-7)