-
Storköksbutiken deltar i initiativet för CO2-neutrala hemsidor
Som ett steg i rätt riktning har Storköksbutiken.se nu valt att ta sitt ansvar för koldioxiden vi släpper ut genom att delta i initiativet för…
-
Rökskåp guide
Hösten är här och säsongen för att röka maten är perfekt! Rökskåp med kall- och varmrökning De flesta tänker nog på kött eller fisk när…
-
Storköksbutiken stolt sponsor till Fazer Culinary team
Guldmedaljörerna från 2014, Fazer Culinary Team ställer upp igen i Expogast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018. Fazer Culinary team Sweden 2018 sponsras av…
-
Bobergs Hamngården i Brantevik
En av våra kunder är Hans Boberg på Hamngården i Brantevik. Läs mer eller se filmen om honom och Hamngården här! Ända sedan tonåren har…
-
Kockknivar – Våra populäraste är från Mercer – Mest för pengarna
Vi har testat Mercers kockknivar i vårt showroom! – Det första du märker när du tar i en kockkniv från Mercer är handtaget. Kniven ligger…
-
Torkugn – 5 punkter om att torka mat
Hur använder man en torkugn eller torkskåp och varför ska man göra det? 1. Varför ska jag torka maten? Även ifall det låter tråkigt så är…
-
Starta restaurang
9 punkter du behöver ha koll på när du ska starta restaurang! Allt från restaurangutrustning till personal. Att dra igång ett projekt med att starta restaurang…
-
Värmelampor i nya färger
Stay hots värmelampor i nya färger! Värmelampan Classic från Stay hot har länge varit en av Stay hots populäraste värmelampor. Elegant, funktionell och kvalitativ gör…
-
Nyhet från Kopa
Rökugnen med fantastiska möjligheter KOPA Rökugn är en mångsidig varm och kall rökugn med kraft av elektrisk uppvärmning. Slow cooking rätter som hittills bara varit möjliga med…
-
Joel Lindqvist och restaurangugnen från Fagor
Restaurangugn Fagor För Joel Lindqvist var Fagor ett nytt märke han stötte på då han, för två år sedan, letade ugn till sin nystartade verksamhet…