Grillar och BBQ
Utomhusgrill och BBQ för restaurang
Restauranggrillar att ha utomhus såsom gasgrillar, kolgrillar och mer.
Förhöj mervärdet för dina gäster på restauranger genom att erbjuda grillat och BBQ på menyn.
Att ha en utomhusgrill på din restaurang kan vara ett bra sätt att erbjuda dina gäster något extra och skapa en minnesvärd upplevelse. Med en utomhusgrill på uteserveringen kan du servera allt från hamburgare, grillade grönsaker, kyckling och fisk till kött på menyn samtidigt som du ger gästerna möjlighet att njuta av den friska luften och förhoppningsvis det fina vädret.
Tänk på detta när du skaffar en utomhusgrill för BBQ till din restaurang!
Det är viktigt att du väljer en grill som passar restaurangens och dina gästers behov och krav. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du väljer en utomhusgrill till din restaurang. Om du planerar att grilla mycket kött och fjäderfä kan du välja en grill med starkare värme och större yta. Om du däremot främst ska grilla grönsaker och fisk kan en mindre grill med lägre värme vara ett bättre alternativ.
Vilket material ska din grill vara tillverkad av?
Rostfritt stål är ett vanligt och hållbart val, men det finns även grillar i gjutjärn som kan behålla värmen väl och ge utmärkta grillresultat. Grillen ska också vara lätt att rengöra och underhålla, eftersom utomhusgrillar tenderar att bli smutsiga lätt på grund av att de utsätts för väder och vind.
Vilket bränsle ska grillen ha?
När det gäller bränslekälla finns det flera alternativ, bland annat kol-, gas- och elgrillar.
Kolgrillar kan ge en distinkt rökig smak, men de kräver mer tid och ansträngning att tända och underhålla.
Gasgrillar är bekväma och lätta att använda, men de ger kanske inte riktigt samma djup i smaken som kolgrillar med dess rökiga smak. Vi har ett bra sortiment av gasgrillar från Hendi som du kan nedan.
Elgrillar är ett bra alternativ för dem som har mindre utrymme eller begränsad ventilation, eftersom de producerar mindre rök och inte kräver någon annat än just el för att kunna användas och grilla med.
På det hela taget kan en utomhusgrill skapa ett mervärde till gästerna för vilken restaurang som helst och ge dina gäster en unik, mysig och trevlig matupplevelse. Se bara till att ta hänsyn till dina specifika behov och preferenser när du väljer en grill för att se till att den uppfyller krav och ger bästa möjliga resultat din planering av menyn.