Varimixer Kodiak 30 L blandare
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−27,5%

Varimixer Kodiak 30 L blandare

Allt detta ingår i din nya Björn Kodiak30 golvmodell:

Ram i rostfritt stål Skål med skåldetektering Inget lyft tack vare den höga vagnen Patenterat magnetiskt avtagbart säkerhetsskydd Skraphållare ingår Bredare skål, vilket ger bättre insyn Fyra ben som kan justeras i höjdled 1-fas 230 V Uppfyller IP44-standarder

70 677,35 kr (inkl. moms) 97 486,00 kr −27,5% 70 677,35 kr (exkl. moms)
(88 346,69 inkl. moms)

Beskrivning

Detta får du när du köper en Varimixer Kodiak30 Golvmodell:

MYCKET ENKEL OCH INTUITIV ANVÄNDNING Ställ in tid och hastighet. Tryck på start och stopp. Så enkelt är det. Allt styrs från den vinklade kontrollpanelen i en ergonomisk arbetshöjd.

FRÄMRE HJÄLPUTTAG KODIAK finns även med hjälputtag för köttkvarnar och grönsaksskärare.

IP44 Varimixer KODIAK rengöras i enlighet med IP44-standarden.

PATENTERAT, AVTAGBART SKYDD Skyddet har ett integrerat påfyllningstråg och är tillverkat av transparent polykarbonat. Kan diskas i diskmaskin. Det kan sättas fast direkt utan verktyg. Skyddet hålls på plats av magneter som även fungerar som säkerhetsbrytare.

ERGONOMISK HÖJNING OCH SÄNKNING Det ergonomiska handtaget sänker, höjer och låser fast kitteln, i en enda rörelse.

VÄRLDENS MEST EFFEKTIVA REDSKAP Unik design ökar hastigheten i periferin och reducerar arbetstiden.

TVÅ MASKINER I EN KODIAK 20-litersmodell kan kompletteras med en mindre 12-literskittel och tillhörande redskap för produktion av mindre mängder. Det gör maskinen mer mångsidig.

ROSTFRITT STÅL Tillverkad rostfritt stål som är lätt att rengöra, med ett robust stativ och höga, justerbara ben, så att du kommer åt att städa under maskinen. Kitteln, trådvispen, blandningsspaden, degkroken och degskrapan är också av rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin.

ERGONOMISK VAGN Inga tunga lyft behövs när kitteln rullas direkt till och från maskinen i rätt arbetshöjd. Kitteln kan tippas, men sitter säkert i en gummiring när den flyttas.

DRIVS MED 230 VOLT KODIAK kan anslutas till ett vanligt eluttag. En frekvensomvandlare och en trefasmotor gör Varimixer KODIAK till en riktig kraftfull blandare.

Datablad

M030-0042
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: