Underbänkdiskmaskin, Krupps, KERA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−15% Ny produkt

Underbänkdiskmaskin, Krupps, KERA

Diskmaskin Kera: Innovativ, modern, elegant. Kera är en serie som kombinerar teknik, design och utmärkt prestanda, med ett starkt fokus på hållbarhet.

De minimalistiska linjerna och färgen ”Intense Black” skapar en serie som förkroppsligar modernitet och stil.

Den 5″ vertikala touchspanelen gör varje steg intuitivt, från cykelval till parameterhantering, för en oöverträffad diskning.

Kera erbjuder ett brett urval av diskcykler, vilket gör att serien är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys för att passa alla behov.

Serien är fullt utrustad med tillval och är utrustad med den senaste tekniken, t.ex. dubbla väggar, SOFT Start, SOFT Door, Acquatech System och Level Control System (LCS). Med Bluetooth och Wi-Fi kan KERA fjärrstyras via appen Krupps Remote och den digitala plattformen Ikloud.

66 861,00 kr (inkl. moms) 78 660,00 kr −15% 66 861,00 kr (exkl. moms)
(83 576,25 inkl. moms)

Beskrivning

Diskmaskinerna i Kera-serien kombinerar teknik, design och utmärkt prestanda med ett starkt fokus på hållbarhet.

De är utrustade med den senaste tekniken som standard och garanterar perfekt diskning och oklanderlig hygien i varje cykel.

Tack vare integrerad Bluetooth- och Wi-Fi-anslutning kan varje modell fjärrstyras helt och hållet via Krupps Remote Control-app och den digitala plattformen iKloud.

Kera-serien har utformats för att ge dig det ultimata inom miljömässig hållbarhet och levererar enastående prestanda med en besparing på över 30% på den dagliga energiförbrukningen.

Den trefasiga diskmaskinen KE50UT från Kera-serien är ett koncentrat av teknik, design och utmärkt diskprestanda.

Den vertikala TFT-pekskärmen gör det enkelt att hantera varje steg och att välja och anpassa den lämpligaste cykeln för varje behov. Acquatech System-tekniken säkerställer konstant temperatur, tryck och förbrukning, medan det självreglerande systemet ”Level Control” håller vattennivån i tanken konstant. Arbetshöjden på 385 mm möjliggör exakt rengöring av tallrikar, glas och brickor med en produktivitet på upp till 40 korgar/timme.

KE50UT garanterar utomordentlig renlighet och betydande energibesparingar, vilket gör den till det perfekta valet för barer, vinbutiker, restauranger och alla inrättningar som vill ha överlägsen prestanda.

Datablad

KE50UT
Datablad
Bredd
600mm
Djup
600mm
Höjd
815mm
Effekt
5,92kW
Anslutning/spänning
400V

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

11 andra produkter i samma kategori: