Underbänkdiskmaskin, Krupps, C537
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-16 839,00 kr

Underbänkdiskmaskin, Krupps, C537

Restaurangdiskmaskin med digital styrning Advance från Krupps i Italien. Hög kvalité och fantastisk pris. Komplett med dosering för båda diskmedel och torkmedel.

21 998,00 kr (inkl. moms) 38 837,00 kr - 16 839,00 kr 21 998,00 kr (exkl. moms)
(27 497,50 inkl. moms)

Beskrivning

Restaurangdiskmaskin från Krupps i Italien. Högkvalitativ diskmaskin med mycket bra diskresultat.

Tillförlitlighet och användarvänlighet: det är nyckelorden för ADVANCE-serien. ADVANCE-panelen är den verkliga styrkan i serien tack vare sina 4 tvättcykler och en automatisk dräneringscykel (med dräneringspump installerad). På kontrollpanelen kan du enkelt se tank- och panntemperaturen, meddelandena från självdiagnostiksystemet, varningen för schemalagt underhåll och den intelligenta startknappen, som ändrar färg för att alltid visa diskmaskinens status på ett mycket enkelt sätt. Det enkla och extremt effektiva elektroniska kortet gör det möjligt att ställa in och styra skölj- och tömningstiderna, disk- och sköljtemperaturerna och de relativa termostoppen, vilket är avgörande för att säkerställa utmärkta diskresultat.

Med C537-diskmaskinen kan du diska glas i olika former och storlekar samt 18 tallrikar per disk med en max Ø på 395 mm tack vare de medföljande korgarna, med en maximal produktivitet på 40 korgar/timme (720 tallrikar/timme).

Den standardmonterade dubbla elektriska sköljmedels- och diskmedelsdispensern säkerställer maximal hygien vid varje diskcykel med stora besparingar: de formgjutna disk- och sköljarmarna garanterar tillförlitlighet och hållbarhet. Karossen är helt tillverkad av AISI 304-stål och har utformats med alla komponenter i fronten för enkel teknisk assistans. Robusta och tillförlitliga diskmaskiner som klarar varje ögonblick av din dag på bästa sätt.

Mått: 585x610x815mm.

 

Kapacitet: 30 korgar/timmen.

Max höjd på glas: 365 mm.

Max höjd på tallrikar: Ø395 mm.

Vattenförbrukning per diskcykel: 2L.

Decibel: 58,4 dB.

Diskarmar i rostfritt stål.

Thermo-stop som säkerställer att diskning endast kan ske när disktemperaturen och sköljtemperaturen är rätt.

 

-

När du köper en restaurangdiskmaskin från Krupps köper du inte bara en högkvalitativ restaurangdiskmaskin. Du köper 50 års erfarenhet av att producera en av världens bästa diskmaskiner.

Krupps har sedan starten 1965 haft stor fokus på båda R&D och miljö. 1987 tog Krupps patent på ”Clean Water Washing system” och revolutionerade restaurangdiskmaskinernas förbrukning. 2014 presenterades FULL Line; de första restaurangdiskmaskiner som kan användas båda som färskvatten och tankmaskiner. 2015 och 2017 presenterade Krupps världens första diskmaskiner med WIFI och fjärrkontroll.

Datablad

C537T
100 kg
Datablad
Bredd
585mm
Djup
610mm
Höjd
815mm

Våra kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team