Slowcooking & Sous Vide

Kundnöjdhet Kundetilfredshed - 5 stjener
Vi köpte en stor spiskåpa och fick hur mycket support som helst inför köpet och även efteråt. Upplevde kunnandet som stort och även att de hade egen erfarenhet av restaurangbranschen som var till stor hjälp för mig som är relativt ny i detta. Tänker att detta företag får bli min nya huvudleverantör framöver när det blir dags för nya inköp! Mats Lindqvist Femöre Marina AB
Mats Lindqvist, Femöre Marina AB 5 stjerner
Vi vill tacka er efter allt strul med vår beställning av chafing dish som ni löste åt oss då ni skickade en av er personal en fredag kl 16 att åka från Trelleborg till oss i Nyköping som jag inte tror att många företag gör stor eloge för det så vi fick våra chafing dish och räddade vår stora catering idag lördag. Vi vill speciellt tacka Therese, Samt er chaufför som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Vi kommer att fortsätta att handla av er Än en gång stort tack för er hjälpen
Roger o Wun, Restaurang REAL THAI 5 stjerner
Efter att fått en offert som jag sen lite glömde bort. Kontaktade Storköksbutiken flera månader senare. Tänk att de trollade fram min offert och den gällde fortfarande. Det kallar jag service. Snabb leverans och ett trevligt bemötande. Man lägger kunden i centrum och inget är omöjligt. Rekommenderar varmt detta företag.
Marja 5 stjerner
Alltid snabba svar vid undringar och detaljer kring köksmaskiner samt ev leveranstider. Bra maskiner till bra priser.
Calle 5 stjerner
Hemleverans, mycket bra installation av och bortforsling av gammal spis och ugn. Mycket nöjda.
Elisabeth Billholm 5 stjerner
Kunde inte ha fått bättre service än jag fick på Storköksbutiken! Rekommenderas varmt!
Johannes Hognert 5 stjerner

Slowcooking & Sous Vide

Slowcooking & Sous vide maskiner

Slowcooking & Sous vide för restaurang och storkök

Med slowcooker & sous vide får du uppleva det bästa av matlagning. Slowcooking och Sous vide ger fantastiskt resultat och är två bra metoder när det gäller långkok.

Fördelarna med en slowcooker:
Man kan säga att en slowcooker är en mer modern form utav den klassiska grytan i keramik eller gjutjärn fast istället med tekniska finesser. En slowcooker har tre värmelägen vilket gör att man kan anpassa matlagningen och när maten ska vara klar till olika råvaror och tid. För att veta hur lång tid det är kvar på långkoket så finns det en inbyggd digital nedräkningstimer. På så sätt vet du när maten blir klar och är som absolut bäst. Genom att ställa in buffé läge så kan du även hålla maten varm om den skulle vara klar snabbare än väntat.
En annan fördel är att slowcooker drar väldigt lite ström jämfört med att laga maten i ugnen och när man är klar så går det utmärkt att diska den löstagbara innergrytan av keramik i diskmaskinen.

Fördelarna med Sous vide:
Sous vide metoden innebär att man tillagar maten omformad av en lufttät påse eller vakuumförpackning i ett uppvärmt vattenbad. Med en vakuummaskin kan du enkelt förpacka din mat så det blir helt lufttätt. Med ett Sous vide system så har man möjlighet att laga maten på ett effektivt sätt och även snabbare än ugnen. Tekniken medför att både in-och utsidan av maten blir av samma temperatur efter tillagning eftersom värmen leds av vattnet istället för luft. När man tillagar maten i Sous vide så ser man exakta temperaturen digitalt samt en timer och har därför bättre kontroll över matlagningen och kan planera sin tid efter den. Man bevarar även smakerna, aromerna och saftigheten på ett bättre sätt än i ugnen eftersom allt bevaras i påsen.

  • Bevarar näringsmässiga kvalitéer
  • Bevarar hygieniska förhållanden
  • Förenklar och effektiviserar processen (värm upp portionen, lägg upp och servera)
  • Rationaliserar planering av arbetet
  • Förlänger hållbarheten