Pizzaugn Classic DC12P, 1 däck, Sveba Dahlen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-28 210,00 kr

Pizzaugn Classic DC12P, 1 däck, Sveba Dahlen

Classic Pizza är en driftsäker pizzaugn, som klarar hög belastning under längre tid.

Pizzaugnen levereras med väl kontrollerad och testad pizzasten, som absorberar värme och åstadkommer en jämnt bakad pizzabotten.

Regleringen av värmen i varje ugnssektion kan justeras separat, liksom över-, under- och frontvärmen. Ugnen uppnår snabbt förinställd temperatur. Då den är välisolerad behåller den värmen bättre inuti ugnsutrymmet, vilket dels ger en bra arbetsmiljö, men också resulterar i en mer energieffektiv ugn, som därmed blir mer ekonomisk att äga.

OBS! Pizzaugn med 1 däck, inte 2 som på bild!

57 900,00 kr (inkl. moms) 86 110,00 kr - 28 210,00 kr 57 900,00 kr (exkl. moms)
(72 375,00 inkl. moms)

Beskrivning

Flexibel och användarvänlig pizzaugn med alla basfunktioner inkluderade! Classic Pizza har alla önskvärda funktioner som behövs för att baka de godaste pizzorna! Ugnen är robust, pålitlig och designad för att tillfredsställa pizzabagarens krav på funktionalitet, bekvämlighet och bakresultat.

Pizzaugnens dubbla halogenbelysning och keramiska glas i luckorna ger en god överblick av pizzorna under gräddningen. Den lättanvända panelen med turbostart, veckotimer och effektvakt gör bakningen mycket enkel och imkåpan underlättar för bagaren vid öppning av luckan, då den effektivt leder bort ånga.

Låg underhållskostnad:

Robusta delar av hög kvalitet och få rörliga delar ger god användarvänlighet och lång livslängd.

Modulär design:

Däck i delbara sektioner för enkel installation och för påbyggnad av fler sektioner i efterhand.

EGENSKAPER OCH FUNKTIONALITET

Classic Pizzaugn har alla önskvärda egenskaper! Ugnen är både pålitlig och robust för att väl möta de tuffa krav som ställs på intensiv bakning varje dag i höga temperaturer och under lång tid.

1. Robust och flexibel design:

Classic Pizzaugn är uppbyggd i moduler och finns i fyra olika bredder. Ugnen kan enkelt byggas till i kapacitet med upp till totalt max tre sektioner.

2. Låg driftskostnad:

Classic Pizzaugn har ett tjockt isoleringslager av stenull för bästa värmeekonomi och för säkrare arbetsmiljö.

3. Genomtänkt ergonomi:

Robust ugnslucka med ergonomiska, rostfria, blästrade och svala handtag samt stor keramisk glasruta för god sikt in i ugnen. Högre ugnsrum med en öppningshöjd om 16 cm, vilket ger en bättre arbetsmiljö

4. Halogenbelysning:

Dubbel, integrerad halogenbelysning sprider ett varmt och jämnt ljus och har en längre livslängd och tål högre temperaturer.

5. Effektiv värmestyrning:

Effektiv värmestyrning med både effektvakt och turbofunktion under hela baktiden samt separat reglering av front-, över- och undervärme. Den separata regleringen ger en mycket jämn värme över hela ugnsrummet, även när luckan öppnas ofta. Ugnen uppnår snabbt baktemperatur, maximalt 350°C. Varje däcksektion regleras separat.

6. Användarvänlig panel med veckotimer:

Den digitala panelen med tydliga symboler och reglage är lätt att använda. Samtliga komponenter sitter till höger, vilket underlättar vid installation och service. Panelen är försedd med veckotimer vilket beroende på programmering, gör att ugnen kan stå startklar vid arbetspassets början.

7. Pizzasten:

Tjockare stenhärd som lagrar värmen bättre och som ger den rätta pizzasmaken

8. Anpassad benhöjd:

Benhöjden kan anpassas efter antal ugnssektioner enligt önskemål, från 100-1000 mm.

9. Imkåpa:

Imkåpa som effektivt leder bort ånga vid öppning av luckan.

10. Utdragshylla:

Bekväm avlastningshylla att dra ut vid behov.

11. Rostfritt hyllplan:

För förvaring samt ger en stadigare ugn.

Datablad

DC12P
200 kg
Datablad
Bredd
1390 mm
Djup
1380 mm
Höjd
1700 mm
Effekt
7.9kW
Vikt
215 kg
Kapacitet pizzor Ø35 cm
5

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: