Huvdiskmaskin, Miele, PG 8172 ECO med huvautomatik och värmeåtervinning
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Huvdiskmaskin, Miele, PG 8172 ECO med huvautomatik och värmeåtervinning

Huvdiskmaskin med huvautomatik. Miele - högsta kvalité.

117 349,00 kr (inkl. moms) 117 349,00 kr (exkl. moms)
(146 686,25 inkl. moms)

Beskrivning

Du känner till Miele för deras kvalitet och tillförlitlighet. Du kanske inte känner till alla fördelarna med att investera i en Miele restaurangdiskmaskin.

Vi kan börja med en huva med en öppning på 44 cm, vilket gör att du kan få in höga föremål i diskmaskinen. Kåpan har en inbyggd gummilist som minskar ljudnivån med 10 % - och kåpan har en lutande toppskiva, så att vattnet rinner längs kåpens ovansida och inte droppar ner på dina tallrikar.

När det gäller själva diskningen kan du förvänta dig det bästa. Miele har bland annat ett inbyggt cyklonfilter som avskiljer små partiklar som kaffesump, fett och liknande. Maskinens grovfilter är konstruerat så att större föroreningar faller ner i sumpen och ändå säkerställer ett optimalt flöde av filtrerat vatten till diskpumpen.

Den unika spolarmen är tillverkad i ett stycke. Den används både för den sista sköljningen och för rengöringsfasen.

När du väljer ECO-varianten med värmeåtervinning kan du spara upp till 20 % energi per korg, vilket ger dig en återbetalningstid för den extra investeringen på cirka tre år. I den här modellen används det varma vatten som släpps ut vid varje disk för att värma upp det färska, men kalla, vatten som förbrukas vid varje tvätt. Det sparar energi.

Miele ger dig helt enkelt den bästa diskmaskinen på marknaden.

Hög kvalitet, lång hållbarhet och låg energiförbrukning är några av de viktigaste egenskaperna hos en Miele-produkt. En investering i professionella maskiner från Miele Professional är därför en lönsam investering när det gäller effektivitet, lönsamhet, hållbarhet och daglig driftsekonomi.

Målgrupper:

Hotell, restauranger och stora matsalar

Funktioner:

Kortaste program 50 sek., diskkapacitet: 1 296 tallrikar/t - beroende på vattentemperatur / elanslutning.

Design:

Fristående genomgångsmodell, dubbelväggar för värme- och ljudisolering, insättningshöjd över golv [mm]: 850 (+35/-10), hygienisk rengöringsbehållare

Värmeåtervinning

Värmeväxlare för avloppsvatten

Externt skåp

Kontroll:

Pekdisplay, processsekvens visas i färg, programparametrar kan ändras, indikator för påfyllning av kemi, drifts- och kontrollampor.

Program:

3 standardprogram, extra program, program för rengöring av maskinen

Teknik för diskning:

Tank-tvättsystem, tankvolym: 35 l, vattenförbrukning per tvätt: 2,4 l (vid idealiska förhållanden), roterande sköljarmar, integrerad tryckstegringspump för slutsköljning, cirkulationspump: 190-240 l/min, 4-faldigt filtersystem med cyklonrengöringssystem, smutsgivare, sköljarmarnas styrning.

Utrustning:

Avloppspump DN 50, pumphöjd 65 cm

Doseringssystem:

Doseringspump för sköljmedel med fyllnadsindikator, doseringspump för diskmedel med fyllnadsindikator.

Vattenanslutning:

1 anslutning för kallt eller varmt vatten (max. 60 °C)

Elektrisk anslutning:

3N AC 380-415V 50Hz, ansluten belastning: 10,8 kW, säkrat med 16 A

Mått/vikt:

Yttermått H / B / D [mm]: 1995 (1515)/ 635 / 750, mått på diskmaskinens behållare H / B / D [mm]: 440 / 550 / 550

Vikt utan fyllning: 134 kg

Datablad

385339-23094
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

6 andra produkter i samma kategori: