Grovdiskmaskin EL951E - diskutrymme 575x645x445mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny produkt

Grovdiskmaskin EL951E - diskutrymme 575x645x445mm

Stor fast liten grovdiskmaskin från Krupps

Tack vare sina dimensioner kan EL951E-modellen användas både som restaurangdiskmaskin och som grovdiskmaskin. 

Korgarna kan diska 26 tallrikar per diskcykel, GN1/1-gastro bleck och brickor samt bakplattor och 600×400 degbbackar eller andra föremål som mäter upp till 575x645x445(h)mm med en maximal produktivitet på 30 korgar/timme (780 tallrikar/timme). 

Den praktiska arbetshöjden underlättar lastningen medan de dubbla väggarna förbättrar den termisk-akustiska isoleringen. 

Den rundade gjutna tanken med integrerade filter garanterar maximal hygien och perfekt avrinning.

90 469,00 kr (inkl. moms) 90 469,00 kr (exkl. moms)
(113 086,25 inkl. moms)
1917 kr/mån
Finansiering

Beskrivning

Diskmaskinerna i ELITECH-serien garanterar maximal prestanda tack vare Acquatech-systemet som genom en atmosfärisk boiler och en stark sköljpump upprätthåller konstant temperatur och tryck och optimal vattenförbrukning. Elitech säkerställer en hygienisk sköljcykel och är det perfekta valet för matsalar, vårdhem, konditorier, bagerier och slakterier där det är viktigt att följa HACCP-reglerna. 

För den som vill ha perfekt glittrande glas utan att putsa är det möjligt att ansluta ett system för omvänd osmos (ROC16) som renar vattnet och minskar förbrukningen av rengöringsmedel och sköljmedel, vilket garanterar utmärkta resultat och perfekta glas utan behov av handtorkning eller putsning. 

Den innovativa touchskärmsdisplayen i härdat glas från UNIKO gör alla operationer enkla och intuitiva, från valet av den lämpligaste diskcykeln till dess förloppskontroll, samt att ständigt övervaka diskmaskinens status med lätthet. Det stora utbudet av diskcykler gör att diskmaskinen kan anpassas efter dina behov. 

Konstant självdiagnostik gör att du kan minimera maskinens stilleståndstid och snabbt varna teknikern genom Wi-Fi IKLOUD-kontrollsystemet som ger möjlighet att ändra diskmaskinens parametrar på distans och lösa situationen i realtid.

Den elektroniska kontrollen gör det möjligt att hantera olika parametrar för att ge dig en absolut anpassningsnivå och den kontinuerliga självdiagnosen gör det möjligt att minimera maskinstillestånd genom att föreslå vissa operationer som behöver verifieras. 

Den självrengörande cykeln i slutet av dagen rengör tanken och tömmer varmvattnet från boilern, vilket minimerar uppbyggnaden av kalk inuti boilern. 

Den elektriska dubbla peristaltiska sköljmedels- och tvättmedelsdoseringen garanterar bästa möjliga resultat för varje diskcykel och stora besparingar tack vare den exakta doseringen som styrs av det elektroniska styrkortet, medan de formgjutna disk- och sköljarmarna garanterar stor tillförlitlighet och hållbarhet. 

Termostopp-funktionen kontrollerar att diskningen och sköljning påbörjas först när den önskade temperaturen är uppnådd. Höljet är helt tillverkad av stål AISI 304 och har utformats med alla komponenter tillgänglig framifrån för att underlätta service och underhåll. 

Krupps = Robusta och pålitliga diskmaskiner för att på bästa sätt hantera varje ögonblick av din dag.

Datablad

EL951E
100 kg
Datablad
Bredd
775mm
Djup
810mm
Höjd
1360mm
Effekt
7,5 kW
Anslutning/spänning
400V

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team