Drickakyl 317L - Basic - KP414B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1 000,00 kr

Drickakyl 317L - Basic - KP414B

Drickakylen KP414B-modellen har utformats för att vara en modern, pålitlig och mångsidig dryckeskylare, perfekt för att hålla rätt temperatur och för att visa alla typer av drickar i flaskor och burkar. 

Med en kapacitet på 317/280L (brutto/netto) och i svart färg är denna produkt utrustad med 5 justerbara hyllor, lås, inre LED-ljus, LED-ljus i ljustoppen och säkerhetsglas.

BASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra drickakylar som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Drickakylar som kör och fungerar utan dyra tillval!

6 998,00 kr (inkl. moms) 7 998,00 kr - 1 000,00 kr 6 998,00 kr (exkl. moms)
(8 747,50 inkl. moms)

Beskrivning

Kapacitet: 317/280 liter. (brutto/netto)

Manuell avfrostning

5 st justerbara hyllor

LED-ljus invändigt samt i ljustoppen

Högerhängd dörr, säkerhetsglas.

Kylmedel: R600a.

Klimatklass ST

250W

Ljudnivå: 50 db

Vikt 70 kg.

4 hjul

Lås som standard

Hyllmått: 465x455mm

Innermått: 480x484x1371mm

-

KP414B är en snygg displaykyl i svart med en dörr och 280 nettoliter kylutrymme.

Displaykylskåpet är perfekt för impulsförsäljning och visar upp produkterna på bästa möjliga sätt.  Hyllorna kan justeras i många nivåer så att flaskor, burkar och andra föremål står stabilt och snyggt i kylen.

Displaykylar används i butiker, supermarkets, caféer, restauranger, pizzerior, bensinstationer etc. och är mycket lämpliga för självbetjäning, vilket gör det enkelt att placera skåpet strategiskt för att skapa fokus och merförsäljning.

Inredning och skåp

Levereras med 5 svarta, kraftiga trådhyllor med gängor för att säkerställa att alla typer av glas, burkar och flaskor står stabilt på hyllorna. Skåpet har 4 länkhjul så att det alltid kan flyttas, även när det är fullt. Skåpet har en högerhängd dörr med lås, vilket gör det möjligt att låsa skåpet. 

Dörren stängs automatiskt, vilket alltid minimerar temperaturhöjningar.

 

Belysning

2 vertikala energisnåla LED-lampor i fronten ger bra ljus och representerar varorna på ett vackert sätt. 

 

Funktionalitet

Skåpet har ett Intelligent Air Circulation System som säkerställer perfekt ventilerad kylning i hela skåpet. KP414W är mekaniskt styrd och har en intern kontrollpanel högst upp i skåpet, vilket gör det enkelt att justera temperaturen inne i skåpet.

 

Branding

Branding är ett företags speciella profil, och kärnan i branding är att få företag och deras produkter att sticka ut från mängden och fånga konsumenternas uppmärksamhet. KP414W är idealisk för branding på sidorna och kan anpassas med din egen design för extra varumärkessynlighet. Med branding i den belysta skylten kan du uppnå ännu större synlighet och fokusera på merförsäljning.

Datablad

263111459030KP414B
100 kg
Datablad
Bredd
578 mm
Djup
605 mm
Höjd
1980 mm
Energiklass
D
Köldmedium
R600a
Anslutning/spänning
230V

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

16 andra produkter i samma kategori: