Lista på produkter efter tillverkare PREMIUM

Huvdiskmaskin, Premium, TOPPKVALITÉ
48 498,00 kr
Huvdiskmaskin från vår egna PREMIUM-serie! PREMIUM-serien är våra egna toppmodeller. Vi har sålt mer än 1000 diskmaskiner, testat många olika och hittat DENNA som vi tycker ger bäst resultat. Maskinerna byggs enligt våra specifikationer - och vi har valt från den överstahyllan när det gäller komponenter. Diskmaskinen är tillverkad av en av våra viktigaste samarbetspartners sedan många år tillbaka, ITW, som står bakom Hobart, Elettrobar, Berkel och Gamko. Detta är din garanti för kvalitet och för möjligheten att få reservdelar under många år.
Restaurangfrysskåp 546L - Energivänligt - klass B
18 998,00 kr
32 989,00 kr -13 991,00 kr
Ren och elegant tack vare den digitala termostaten med oberoende huvudströmbrytare och den platta designen på övre panelen och dörren. Modellen QN6-5B representerar den perfekta kombinationen av teknologi och produktionskunskap med självstängande dörr för att förhindra energislöseri, gjutna gejder för att underlätta rengöring, spara utrymme inuti skåpet och möjliggöra att de 4 medföljande GN 2/1 hyllorna kan bära upp till 30 kg vikt. Vårt restaurangfrysskåp är i energiklass B, miljövänligt och energisnålt tack vare det miljövänliga kylmedlet R290 och 80 mm isolerande skum på varje sida. LEDbelysning, lås, vändbar dörr och justerbara fötter (75mm/90mm) bidrar till att göra detta restaurangfrysskåp mångsidigt och till ett mycket bra val. högkvalitetsprodukt. Mycket prisvärt restaurangfrysskåp.
Restaurangkylskåp 546L - Energivänligt - klass A
17 998,00 kr
31 989,00 kr -13 991,00 kr
Mycket prisvärt restaurangkylskåp. Ren och elegant tack vare den digitala termostaten med oberoende huvudströmbrytare och den platta designen på övre panelen och dörren. Modellen QR 6-5A representerar den perfekta kombinationen av teknologi och produktionskunskap med självstängande dörr för att förhindra energislöseri, gjutna gejder för att underlätta rengöring, spara utrymme inuti skåpet och möjliggöra att de 4 medföljande GN 2/1 hyllorna som kan bära upp till 30 kg vikt. Restaurangkylskåpet är i energiklass A, miljövänligt och energisnålt tack vare det miljövänliga kylmedlet R600a och 80 mm isolerande skum på varje sida. LEDbelysning, lås, vändbar dörr och justerbara fötter (75mm/90mm) bidrar till att göra detta restaurangkylskåp mångsidigt och till ett mycket bra val. högkvalitetsprodukt.