Lista på produkter efter tillverkare Sammic

Sammic

Sammic tillverkar vi kvalitetsutrustning för catering och hotell, licensierad handel och livsmedelsindustri

SAMMIC är en grupp företag vars verksamhet är inriktad på utveckling, tillverkning och kommersialisering av utrustning för catering och hotell, licensierad handel och livsmedelsindustri.

Företaget grundades 1961 av lokala affärsmän och började sin verksamhet som tillverkare av utrustning för dynamisk matberedning. Med tiden har Sammics erbjudande breddats och idag finns ett omfattande produktsortiment:

Grönsaksskärare CA-31 - komplett med 7 verktyg
16 500,00 kr
20 669,00 kr -4 169,00 kr
Vår favorit bland grönsaksskärare med tillhörande verktygspaket till ett jättebra pris. I detta paket ingår: 1. Grönsaksskärare CA-31 från Sammic som producerar upp till 450 kg/timmen. Stark asynkron motor och motorblock i rostfritt stål ger mycket lång livslängd. 2. 7-pack verktyg till Sammics CA grönsaksskärare: SH-3 (Rivare 3mm) FCC-5+ (Skivare 5mm - för mjuka grönsaker), FC-3D (Skivare 3mm), FC-10D (Skivare 10mm), FMC-10D (Tärninggaller 10x10x10mm), FFC-10+ (Pommes galler 10x10mm) och verktygshållare. 
Grönsaksskärare, Sammic Compact ULTRA
18 997,00 kr
Sammics nya COMPACT grönssakskärare - riktigt vass maskin till mycket fördelaktig pris. Grönsaksskärare med överlägsen kvalité. Denna maskin ger dig absolut finaste resultat och så nära handskuret som möjligt. Skivar, strimlar, river, tärnar, räfflar och skär allt du kan tänka dig. Kraftulla och effektiva motorer med kraftkontrollsystem som garanterar ett jämnt och högkvalitativt resultat och perfekta snitt. En grönsaksskärare som är byggd för att hålla länge och för att alltid ge ett perfekt resultat! Tillverkad i Spanien.