Lista på produkter efter tillverkare Pacojet

Pacojet strävar efter kontinuerlig innovation. Sedan lanseringen av den globala Pacojet 1992 har de varit marknadsledare och varit i nära dialog med kunderna för att tillhandahålla produkter av hög kvalitet som uppfyller deras behov.

I 25 år har Pacojet AG, baserat i Zug, Schweiz, arbetat med dedikerade utvecklings- och tillverkningsexperter som har designat och tillverkat Pacojet i Schweiz redan från början. År 2018 lanserades nästa generation Pacojet 2 PLUS. De kraftfulla nya funktionerna i denna avancerade modell är baserade på feedback från kockar som använder Pacojet i olika typer av företag, från gourmetrestauranger till vården. 

Pacojets utvecklingsingenjörer testade sin omfattande erfarenhet, kompetens och kunskap för att producera Pacojet 2 PLUS - en intuitiv enhet som ger ytterligare funktioner, högre användarvänlighet och mer hållbarhet - för att möta kundens tydliga behov och typ av matlagningsmiljö.

Pacojet 4
68 800,00 kr
Den nya Pacojet 4 med ny design. Touch screen (funkar även fint med plasthandskar och kladdiga fingrar) Jet mode: Pacotiserar på 90 sek Välj med eller utan övertryck Pacotisera 1-10 gånger Säkrare: sensor som känner av om kniv och packning sitter rätt Annat: Wifi, standby, stor och enkel touch screen, enkel att rengöra, spara “recept” Möjliggör automatiskt upprepade Pacosserings-cykler upp till 10 gånger med eller inget bibehållet övertryck i bägaren. Hel bägare eller portionsvis. För att sammanfatta får du ännu slätare, lättare och krämigare resultat än tidigare. Nytt knivfäste. Det nya innovativa knivfästet för pacosseringskniven säkerställer att kniven sitter förankrad på axeln, även när repeat-funktionen används. Kniven är förstås lätt att ta bort för rengöring.