Bakerlux shop pro touch - Unox ugn finns hos Storköksbutiken
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BAKERLUX SHOP.Pro ™ TOUCH Unox Bakeoff Ugn

BAKERLUX SHOP.Pro ™ TOUCH-modellen erbjuder alla fördelar med en 2,4- tums LCD-skärm som låter dig lagra och namnge bakprogram med bilder, samt erbjuda snabb och intuitiv programmering. Den är tillgänglig med antingen lucka eller i Matic-versionen, med en dörr som öppnas automatiskt när bakningen är klar. Den valfria Internet-anslutningen gör att du kan kontrollera den faktiska användningen och programmera varje ugn i var och en av dina butiker direkt från din dator eller smartphone. 

Funktioner i Touch:

Dry.Plus: Tar bort fukt för maximal smak.

Air.Plus: Revserande fläkt med 2 hastigheter

Fuktighetskontroll i 5 steg

9 baksteg

Timer (0 - infinity)

Temperatur: 50-260C

99 program

Automatisk dörröppning (tillval)

WI-FI

Jässkåpskontroll

2 olika fläktkåpor: Ventless hood eller Waterless hood

20 300,00 kr (inkl. moms) 20 300,00 kr (exkl. moms)
(25 375,00 inkl. moms)

Beskrivning

Automatisk dörröppning som tillval till Touch:

Kök kan ofta vara bullriga och med högt arbetstempo, vilket gör det svårt att övervaka bakningen: det är lätt att missa att ugnen har bakat färdigt, vilket innebär att produkten står kvar i ugnen några minuter länge och kanske förstör produkten och ditt arbete har varit förgäves. Men BAKERLUX SHOP.PRO MASTER och TOUCH är alltid inriktade på att ge dig perfekta resultat: tack vare deras AUTO.MATIC-teknik öppnar de automatiskt dörren, avbryter bakprocessen vid det rätta ögonblicket för att garantera utmärkta resultat, även när du själv blir distraherad.

DRY.Plus Extraherar fuktighet för att maximera smakerna:

Vid bakning av jästa bröd kan närvaron av fuktighet under de sista stadierna av bakningen försämra resultatet. DRY.Plus-tekniken ventilerar bort fukten från ugnsutrymmet, det är fukt som släpps ut från produkterna som bakas eller något som genereras av STEAM.Plus-systemet tidigare i processen. Genom att göra så hjälper DRY.Plus-tekniken till att den interna strukturen av produkten bildas ordentligt, vilket garanterar en konsistens som är densamma även timmar efter bakningen.

STEAM.Plus Luftfuktighet vid behov för perfekt bakning:

När man bakar frysta bakverk, bidrar man effektivt till att utveckla både den inre strukturen och den gyllene skorpan på utsidan av produkten med hjälp av fuktighet. STEAM. Plus-teknik gör det möjligt att omedelbart skapa fuktighet i ugnsutrymmet, från en temperatur av 90 ° C till 260 ° C, vilket ger utmärkt resultat vid varje bakning.

AIR.Plus Överför, förena, transformera:

AIR.Plus-tekniken garanterar perfekt luft- och värmefördelning i ugnsutrymmet, för enhetliga resultat. Tack vare AIR.Plus, när de är färdig bakade, kommer dina livsmedel att vara jämnt färgade på utsidan och och konsistens förblir intakt i många timmar efteråt. Med BAKERLUX SHOP.Pro ™ MASTER, TOUCH och LED kan du välja två olika fläkthastigheter, så att du kan baka både lättare och tyngre produkter: du behöver inte begränsa sortimentet av ditt sortiment. 

DDC - Data Driven Cooking Din ugn är unik, intelligent och ansluten:

Data Driven Cooking Artificial Intelligence-teknik är utformad för att hjälpa dig dra nytta av den fulla potentialen i UNOXs BAKERLUX SHOP.Pro ™ -ugnar: den samlar data, bearbetar information, analyserar användningsmönster och ger dig en daglig rapport, och kopplar till molnet för att identifiera och erbjuda dig recept och tips som är anpassade till dina behov, vilket direkt leder till nya rätter till din meny. Med Data Driven Cooking blir UNOXs BAKERLUX SHOP.Pro™ -ugnar mycket mer än bara bakutrustning. De blir verkliga partners som bidrar till att bygga din framgång. Data Driven Cookingsteknik är tillgänglig för BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER och TOUCH-ugnar. Data Driven Cooking. Närmare dig, närmare din framgång.

EFFICIENT.Power™ Kraft och effektivitet:

BAKERLUX SHOP.Pro™ är en garanti för maximal prestanda och effektivitet. Maximal hastighet för att nå temperatur och precision för att behålla den och, energibesparingar som garanteras av ett högpresterande isoleringsmaterial. I siffror? 300 sekunder för att gå från 60 till 260° C. Bäst i klassen kon vektionsoperationseffektivitet, ENERGY STAR-certifierad.

BAKERLUX SHOP.Pro ™ är en serie bakeoffugnar designade för bakning av frysta förbakade bakverk i butik, där timing är avgörande och volymerna är stora.

Misstag kan kosta dig mycket, och varje sekund räknas.

BAKERLUX SHOP.Pro ™ är resultatet av UNOX år av forskning och erfarenhet inom bageri, och butik.

De är konstruerade för optimal prestanda under alla arbetsförhållanden och är enkla att använda.

Med den senaste smarta tekniken ger de stöd och kan anpassa sig till vilken arbetsmiljö som helst, i ett prepprum eller i ett öppet kök på affärsgolvet.

Modellerna för 10, 6, 4 och 3-plåtar 600x400 är måttstocken för stora volymer, medan 4 och 3-plåts 460x330-modeller passar perfekt för mindre butiker med mindre tillgängligt utrymme.

Valet mellan fyra olika kontrollpaneler innebär att det finns fler lösningar tillgängliga för dig, så att du alltid hittar BAKERLUX SHOP.Pro ™ som passar dig bäst.

Datablad

XEFT-03HS-ETDV
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

9 andra produkter i samma kategori: