Unox ugn Bakerlux shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BAKERLUX SHOP.Pro ™ GO Unox Bakeoff Ugn

BAKERLUX SHOP.Pro ™ GO är en ren konvektionsugn.

En outtröttlig ugn som konstruerades speciellt för att baka frysta croissanter och för att färdigställa förbakat fryst bröd.

Passar perfekt till de typiska behoven hos kaféer, snackbarer och mindre butiker som inte bakar känsliga produkter.

BAKERLUX SHOP.Pro ™ GO kräver ingen vattenförsörjning och är speciellt utrustad för installation av BAKERLUX SHOP.Pro ™ Waterless hood för att minska bakdoften vilket gör att de kan installeras var som helst i butiken.

Funktioner i GO:

3 baksteg

Timer (0 - infinity)

Temperatur: 50-260C

99 program

16 500,00 kr (inkl. moms) 16 500,00 kr (exkl. moms)
(20 625,00 inkl. moms)

Beskrivning

Unox BAKERLUX SHOP.Pro ™ är en serie ugnar designade för bakning av frysta förbakade bakverk i butik, där timing är avgörande och volymerna är stora.

Misstag kan kosta dig mycket, och varje sekund räknas.

BAKERLUX SHOP.Pro ™ är resultatet av UNOX år av forskning och erfarenhet inom bageri, och butik.

De är konstruerade för optimal prestanda under alla arbetsförhållanden och är enkla att använda.

Med den senaste smarta tekniken ger de stöd och kan anpassa sig till vilken arbetsmiljö som helst, i ett prepprum eller i ett öppet kök på affärsgolvet.

Modellerna för 10, 6, 4 och 3-plåtar 600x400 är måttstocken för stora volymer, medan 4 och 3-plåts 460x330-modeller passar perfekt för mindre butiker med mindre tillgängligt utrymme.

Valet mellan fyra olika kontrollpaneler innebär att det finns fler lösningar tillgängliga för dig, så att du alltid hittar BAKERLUX SHOP.Pro ™ som passar dig bäst.



Datablad

XEFT-03HS-EGDN
100 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

9 andra produkter i samma kategori: