Buffévagn kall / salladsbar

Kundnöjdhet Kundetilfredshed - 5 stjener
Vi köpte en stor spiskåpa och fick hur mycket support som helst inför köpet och även efteråt. Upplevde kunnandet som stort och även att de hade egen erfarenhet av restaurangbranschen som var till stor hjälp för mig som är relativt ny i detta. Tänker att detta företag får bli min nya huvudleverantör framöver när det blir dags för nya inköp! Mats Lindqvist Femöre Marina AB
Mats Lindqvist, Femöre Marina AB 5 stjerner
Vi vill tacka er efter allt strul med vår beställning av chafing dish som ni löste åt oss då ni skickade en av er personal en fredag kl 16 att åka från Trelleborg till oss i Nyköping som jag inte tror att många företag gör stor eloge för det så vi fick våra chafing dish och räddade vår stora catering idag lördag. Vi vill speciellt tacka Therese, Samt er chaufför som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på. Vi kommer att fortsätta att handla av er Än en gång stort tack för er hjälpen
Roger o Wun, Restaurang REAL THAI 5 stjerner
Efter att fått en offert som jag sen lite glömde bort. Kontaktade Storköksbutiken flera månader senare. Tänk att de trollade fram min offert och den gällde fortfarande. Det kallar jag service. Snabb leverans och ett trevligt bemötande. Man lägger kunden i centrum och inget är omöjligt. Rekommenderar varmt detta företag.
Marja 5 stjerner
Alltid snabba svar vid undringar och detaljer kring köksmaskiner samt ev leveranstider. Bra maskiner till bra priser.
Calle 5 stjerner
Hemleverans, mycket bra installation av och bortforsling av gammal spis och ugn. Mycket nöjda.
Elisabeth Billholm 5 stjerner
Kunde inte ha fått bättre service än jag fick på Storköksbutiken! Rekommenderas varmt!
Johannes Hognert 5 stjerner

Buffévagn kall / salladsbar

En buffevagn för kall mat eller en salladsbar är kanske en av de mest vanliga utrustningar som finns på stort sett alla restauranger och caféer i det moderna restaurangsverige. En buffevagn el. salladsbar på hjul är lätt att placera och flytta på. Praktisk med förvaring och kanske även plats för bestick och tallrikar, såser och dressing som kan stå framme och underlättar för båda gäster och restauratör.

Lite att tänka på innan du väljer buffevagn för kall mat:

  •          Hur stor är vagnen? Får den plats där du tänker den ska stå?
  •          Är den anpassad till GN kantiner – om inte, följer då specialkantiner med? Hur många kantiner får plats, hur djupa kantiner får plats i buffevagnen?
  •          Hur kyls rättarna ner? Vilket kylmedium har buffevagnen?
  •          Elektronisk eller digitalt termostat?
  •          Finns förvaringsplats för tallriker, bestick och annat?
  •          Finns broms på hjulen?
  •          Hur ser det ut med anslutning till el? Vad krävs – 1 eller 3 fas?

Tänk också på hygien när du ska välja buffevagn för kall mat:

  •          Temperaturspann? Passar temperaturen med det du tänker servera i buffen?
  •          Hur lätt är buffevagnen att rengöra?
  •          Finns hostskydd och går det att höja/sänka toppen för förvaring av maten tex mellan lunch och kvällssittningen?
  •          HAACP?
  •          Automatisk tövattentork och avfrostning?  

Hos Storköksbutiken har vi ett mindre urval av bra och billiga buffevagner.