Bänkskivor

Bänkskivor för restaurang och storkök tillverkat i 100 % rostfritt stål. Storköksbutiken har egen import av bänkskivor. Vi har hittat en duktig producent som tillverkar allt i rostfritt för oss i väldigt hög kvalité. Vi kan ta fram nästan allt i rostfritt till otroligt låga priser. Vi kan ge dig samma pris på en måttbeställd bänkskiva som våra konkurrenter kan på en standardstorlek! Det är inget som heter standardmått eller sagt på ett annat sätt – allt är standardmått (nästan i alla fall).  

Vi har bänkskivor med vulstkant, bänkskivor utan, bänkskivor med uppvikt bakkant, bänkskivor för montering på vägg eller bänkskåp. Har du special önskamål till utformning eller utseende så skicka oss en skiss så ta vi fram ett pris och en ritning. Leveranstiden är ca 4 veckors på de flesta bänkar. 

Vi gör inte bara rostfria bänkskivor, diskbänkar och arbetsbänkar men kan även hjälpa till med annat - t.ex. grillställning till uteserveringen, utegården eller varför inte en häftig bålgrill eller eldfat/eldstad till trädgården. Har du idéen och kan göra en skiss så har vi lösningen.

Bänkskivor från Storköksbutiken levereras i samarbete med vår systersida rostfriabord.se där du kan se vårt kompletta sortiment av allt i rostfritt. Alltid högsta kvalité till oslagbara priser.