Pacojet – köksmaskinen som hjälper dig att ta din matlagning till högsta nivå. En Pacojet ger dig möjlighet att mikropurea färska och frysta matvaror till ultralätta mousser, naturligt goda glassar och sorbets. Eller varför inte en mycket aromatisk soppa, sås eller fyllning.
Hur fungerar en Pacojet?
Lägg ingredienserna i en av de medföljande behållarna och lägg dem i frysen i minst 24 timmar. Därefter krävs det inga mer förberedelser. När du exempelvis ska servera glass så tar du bara ut behållaren ur frysen, sätter in den i din Pacojet maskin och klickar på start. En höghastighetskniv startar ingång på 2000 varv per minut och skär sedan innehållet i tunna skivor, vilket ger en extremt krämig och lätt konsistens som är klar på snabba 20 sekunder per portion!
Därför kan du med Pacojet snabbt och enkelt laga det du önskar. Det som inte konsumeras omedelbart kommer att behålla sin konsistens och kan användas nästa gång du behöver det. Här kan du verkligen bli kreativ och göra olika mousser, såser och glassar. Med sin kompakta design får den plats i de flesta kök. En Pacojet används av tiotusentals kockar runt om i världen som vill göra otroliga puréer, glassar och olika sorters krämer med bara ett knapptryckning. Låt din kreativitet flöda.
Pacojets fördelar
- Många användningsområden.
- Lämplig för bearbetning av alla typer av livsmedel, med utsökta resultat.
- Ekonomiskt.
- Snabb bearbetning – endast 20 sekunder per portion.
- Minimala förberedelser.
- Minimerat matavfall.
- Kompakt, lämplig för alla kök.
- Omfattande-inklusive alla tillbehör du behöver.
- Utvecklad i Schweiz, tillverkad med schweizisk teknik och ISO-certifiering.