Rational CombiMaster Plus 101 E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rational CombiMaster Plus 101 E

Rational CombiMaster Plus – den mest populära restaurangugnen i hela Sverige. Nya modellen komplett med automatiskt rengöringssystem och ClimaPlus gör att vi tycker Rational CombiMaster Plus är ett självklart val för dig som vill ha en högpresterande kombiugn utan komplicerad styrning. Den perfekta kombiugnen för dig som vill ha en bra och lättstyrd rationalugn.

102 900,00 kr (inkl. moms) 102 900,00 kr (exkl. moms)
2072 kr/mån
Finansiering

Beskrivning

Rational CombiMaster Plus är ett mycket bra val för alla som vill ha en klassisk kombiugn och föredrar att arbeta manuellt. Ugnen imponerar med hjälp av förstklassig matlagningskvalitet, minskad råvaruanvändning, lägre energiförbrukning och tydliga tidsbesparningar. Den är robust och lätt att använda och övertygar med funktioner som alltid lägger grunden till högsta tänkbara kvalitet på maten. Att laga bra mat kräver precision. Lika mycket av kocken som av hans verktyg. CombiMaster Plus arbetar exakt i alla hänseenden: Tekniken är innovativ och främjar kockens individuella hantverk och yrkesstolthet.

Tekniska specifikationer
- ClimaPlus – fuktinställning i fem steg och högeffektiv avfuktning
- Ånggenerator – med automatisk påfyllning
- Dynamisk luftcirkulation - ger optimal värmefördelning och perfekt resultat
- Centrifugal fettavskiljning – utan extra fettfilter
- Behovsstyrd energitillförsel
- Integrerad handdusch
- Automatiskt rengöringsprogram
- Kärntemperatur
- 100 program – upp till 6 steg
- Snabb nerkylning av ugnsutrymmet
- Digital temperaturvisning
- Ugnsdörr med tvåglasfönster med innovativt värmereflekterande ytskikt ger minimal värmeförlust
- Integrerad dropplist
- Halogen-belysning i ugnsutrymmet
- Invändig och utvändig konstruktion i rostfritt stål

Använd din Rational Combimaster Plus till bland annat:
Ångkokning – från 30C till 130C
Den högeffektiva ånggeneratorn med ny ångreglering producerar alltid hygienisk, färsk ånga. Du kan laga mat utan att tillsätta vatten och behöver inte vänta på att vattnet ska koka. Den konstanta ugnstemperaturen och högsta möjliga ångmättnad garanterar ett jämnt och extra skonsamt tillagningsförlopp och därmed optimal kvalitet på den färdiga maten. Kvalitet som visar sig i form av mer aptitlig färg, lagom tuggmotstånd och bevarade näringsämnen och vitaminer, i synnerhet hos grönsaker. Även känsliga rätter som crème caramel, Crème brûlée, fisk eller sufflé lyckas med minimal ansträngning, till och med i stora mängder.

Varmluft – från 30C till 300C
Varmluften som cirkulerar med hög hastighet når maten från alla sidor. Köttets äggviteämnen binds därmed direkt, vilket ger härligt saftigt kött. Konstant varmluft upp till 300 C är inte bara en teknisk detalj, utan innebär också att du har tillgång till viktiga effektreserver vid full beskickning. Det är hemligheten bakom saftiga och vackert gyllenbruna, korttidsstekta produkter, djupfrysta halvfabrikat som t.ex. calamares, kroketter, vårrullar och chicken wings eller luftiga bakverk

Kombiläge – Från 30C till 300C
I driftsättet Kombiläge kombineras alla fördelar av varm ånga, kort tillagningstid och minimalt steksvinn med varmluftens positiva effekter som intensiv arombildning, aptitlig färg och krispiga stekytor. Dessutom behöver du inte vrida eller vända maten och tack vare avsevärt kortare stektider blir steksvinnet upp till 50 procent lägre.

Finishing – catering och banquet
Från tillbehör till färdig meny: Maträtterna förbereds exakt som du vill ha dem i CombiMaster Plus. Sedan kyls de ner och värms upp till serveringstemperatur i ett optimalt klimat. Fungerar lika bra med fat som tallrikar och kantiner. Du vinner flexibilitet och gästernas matglädje, eftersom kvalitetsförluster på grund av långa varmhållningstider minimeras.

Automatisk rengöring – Rent, helt enkelt
Tack vare den nya, automatiska rengöringsfunktionen hålls CombiMaster Plus alltid ren och hygienisk – och rengöringen utförs även över natt om så önskas.

Ytterligare ett par anledningar till varför du ska välja Rational CombiMaster Plus:
Fem fläkthastigheter – Hastigheten är alltid rätt
CombiMaster® Plus har den rätta fläkthastigheten för alla sorters mat, oavsett om den är känslig eller inte. Till och med sufflé, petits choux och biskvier gräddas lekande lätt.

ClimaPlus - Aktiv klimatkontroll i ugnsutrymmet
Sensorer mäter kontinuerligt fukthalten i ugnsutrymmet och justerar den helt automatiskt enligt dina inställningar. Ånga tillförs eller avleds från ugnsutrymmet efter behov. Du behöver inte längre bekymra dig om att ösa maten eller tillsätta vätska.
ClimaPlus kan användas både manuellt och i matlagningsprogram. Under själva matlagningsprocessen kan du ändra fukthalten baserat på egna erfarenheter.Datablad

B119100.01.268
100 kg
Datablad
Bredd
847 mm
Djup
776 mm
Höjd
1042 mm
Storlek på bleck/plåtar
1/1 GN
Effekt
18.6 KW
Anslutning/spänning
400V
Vikt
132 kg
Portioner per dag
80-150
Vänsterhängd dörr
Tillval
Högerhängd dörr
Ja
Kondensfläktkåpa
Tillval
Kärntemperatur flerpunktsmätning
Nej
Kärntemperatur 1-punktsmätning
Ja
Delta-T
Ja
Automatisk rengöringsfunktion
Ja
Kapacitet/Antal gejderspår standardutförande
8
Multifunktion (Båda GN och bakstandard 60x40)
Tillval
Autostart med tidsfördröjning
Nej

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställar upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team