Rational SCC 61 E
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rational SCC 61 E

Rational SelfCookingCenter - SCC61. Kombiugn med intelligent styrning. Rational SCC 61 gör vardagen i köket lättare - Ugnen är lätt att använda, tillagningen går snabbt och ger exakt den kvalité på maten som du vill ha.  

93 100,00 kr (inkl. moms) 93 100,00 kr (exkl. moms)
1875 kr/mån
Finansiering

Beskrivning

Rational SelfCookingCenter
Kombiugnen som snart blir din nya bästa vän i köket. Med Rational SelfCookingCenter blir din vardag i köket enklare, lättare och mindre stressig. Rational har tillverkat kombiugnar sen 1976 och fokus har alltid varit på att göra din vardag just lättare, enklare och mindre stressig – detta självklart kombinerat med fokus på att skapa bästa möjliga resultat för dina matgäster.

Med Rationals SelfCookingCenter kan du grilla, steka, baka, ångkoka, blanchera och pochera mat. Det spelar ingen roll om du ska tillaga 30 eller 1000 portioner. Rational SelfCookingCenter är en lika pålitlig assistent på restaurangen som hotellet, cateringfirman och i skolmatsalen.
Du anger hur du vill ha dina maträtter och Rational SCC förverkligar dina idéer. Exakt och tillförlitligt. Med Rational är och förblir det kocken som bestämmer över resultatet – och får maten att bli precis som det är tänkt.

Utförande:
- Ånggenerator med automatisk vattenpåfyllning
- Helautomatiskt rengöringssystem
- Dynamisk luftcirkulation ger optimal fördelning och perfekt resultat
- Visning av energiförbrukning direkt på displayen
- Rational Connected Cooking
- Integrerad Handdusch
- ClimaPlus Control
- Invändigt och utvändigt rostfritt stål
- 350 program med upp till 12 steg.
- ServiceDiagnos system (SDS) med automatisk indikering av servicemeddelanden
- Ugnsdörr med treglasfönster med innovativt värmereflekterande ytskikt ger minimal värmeförlust
- Integrerad dropplist.
- Centrifugal fettavskiljning utan extra fettfilter.
- USB- anslutning.
- Delta T-tillagning för skonsam tillagning av stora köttbitar.
- Digital temperaturindikering.
- Digital timer, 0-24 timmar.
- Drift- och varningsindikeringar, t ex vid vattenbrist.
- Snabb nedkylning.
- Dörrlåslägen vid 120°/180°.
- Kärntemperaturnål med intelligent 6-punktsmätning.

Ny Teknologi:

iCookingControl - Matlagningsintelligens för en enklare vardag
Välj livsmedel och ställ in önskat resultat – klart! iCookingControl tillagar alltid maten precis som du vill ha den. Det spelar ingen roll vem som sköter ugnen. Systemet registrerar livsmedlens mängd och volym samt aktuell tillagningsstatus. Det arbetar förebyggande och ligger steget före genom att föreslå en optimal tillagningsprocess för att uppnå önskat resultat och självständigt utföra alla nödvändiga inställningar.

HiDensityControl – Precision för förstklassig kvalité
Ytterst känsliga sensorer som varje sekund registrerar de aktuella förhållandena i ugnsutrymmet. HiDensityControl anpassar den energimängd som krävs exakt efter de aktuella livsmedlen och fördelar den jämnt och effektivt i hela ugnsutrymmet. Resultatet är hälsosammare mat av yppersta klass på varje beskickning med minimal resursanvändning.

iLevelControl - Smarta blandbeskickningar
Med iLevelControl kan du tillaga olika maträtter samtidigt. På displayen visar iLevelControl vilka maträtter du kan tillaga tillsammans. Det leder till ökad produktivitet och sparar tid, pengar, utrymme och energi. Beroende på beskickningsmängd och hur ofta/länge ugnsluckan står öppen anpassas tillagningstiden optimalt efter de aktuella maträtterna. På så sätt blir maten aldrig överstekt och resultatet garanterat perfekt.

Efficient CareControl - Intelligent, automatisk rengöring
Efficient CareControl är ett unikt och automatiskt rengöringssystem som känner av smuts- och kalkmängder och enkelt avlägsnar dem. Funktionen anpassar sig efter rådande förhållanden och föreslår en optimal rengöringsprocess. Resultatet är ett glänsande rent ugnsutrymme – och dessutom sparar du in tid, gör en insats för miljön och håller i slantarna

När du köper din Rational ugn hos storköksbutiken.se får du inte bara en Rational kombiugn; du får utbildning på plats; återbesök av Rationals egna utbildade kockar och självklart fri frakt och installation på köpet.

Datablad

B618100.01.263
100 kg
Datablad
Bredd
847 mm
Djup
776 mm
Höjd
782 mm
Storlek på bleck/plåtar
1/1 GN
Effekt
11 kW
Anslutning/spänning
400V
Vikt
110 kg
Portioner per dag
30-100
Vänsterhängd dörr
Tillval
Högerhängd dörr
Ja
Kondensfläktkåpa
Tillval
Kärntemperatur flerpunktsmätning
Ja
Kärntemperatur 1-punktsmätning
Nej
Delta-T
Ja
Automatisk rengöringsfunktion
Ja
Kapacitet/Antal gejderspår standardutförande
5
Multifunktion (Båda GN och bakstandard 60x40)
Tillval
Autostart med tidsfördröjning
Ja

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställar upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team