Pacojet 4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
På rea!

Pacojet 4

Den nya Pacojet 4 med ny design.

Touch screen (funkar även fint med plasthandskar och kladdiga fingrar)

Jet mode: Pacotiserar på 90 sek

Välj med eller utan övertryck

Pacotisera 1-10 gånger

Säkrare: sensor som känner av om kniv och packning sitter rätt

Annat: Wifi, standby, stor och enkel touch screen, enkel att rengöra, spara “recept”

Möjliggör automatiskt upprepade Pacosserings-cykler upp till 10 gånger med eller inget bibehållet övertryck i bägaren. Hel bägare eller portionsvis. För att sammanfatta får du ännu slätare, lättare och krämigare resultat än tidigare.

Nytt knivfäste. Det nya innovativa knivfästet för pacosseringskniven säkerställer att kniven sitter förankrad på axeln, även när repeat-funktionen används. Kniven är förstås lätt att ta bort för rengöring.

68 800,00 kr (inkl. moms) 68 800,00 kr (exkl. moms)
(86 000,00 inkl. moms)

Beskrivning

Den senaste modellen från Pacojet imponerar med sin tysthet och effektivitet. Den är som sin föregående modell men med betydliga förbättringar och något alldeles extra. Pacojet är mest känt som en glassmaskin, men den kan användas för att skapa sorbet, glass, mousseline, mousse, soppor, koncentrat, degar, smetar och mycket mer. Huvudprincipen är att maskinens knivblad mikropurear både färska och djupfrysta ingredienser till en så slät konsistens som är möjligt. Detta frigör smakerna i deras renaste och mest utsökta form och skapar en unik smakupplevelse. 

Du kan använda det klassiska pacotizing®-läget med ett fyraminutersprogram eller det nya jet-läget i Pacojet 4, som endast tar 90 sekunder. Jet-programmet är särskilt användbart när du bearbetar blandningar med hög socker- eller fetthalt, som glass, och ökar produktiviteten avsevärt.

Precis som tidigare modeller kan du välja mellan övertryck och normalt tryck. Med ett övertryck på 1 bar kan du öka volymen på din produkt med upp till 20-30%, perfekt för att uppnå en luftig konsistens i exempelvis mousse.

Maskinen har också en automatisk repeat-funktion som låter dig upprepa ett program upp till tio gånger för att få otroligt fluffiga portioner.

Den stora pekskärmen visar tydliga och informativa instruktioner om hur du använder maskinen, inklusive animerade demonstrationer, vilket gör att alla i köket kan använda den. Du kan spara och logga dina recept i mjukvaran så att alla har tillgång till en receptbank.

Maskinen går automatiskt in i standby-läge efter en inställd tid men sätts på omedelbart när du rör vid den igen. Den är också väldigt enkel att rengöra.

Säkerheten är en hög prioritet. Maskinen kontrollerar automatiskt om alla delar är korrekt monterade, annars kan den inte användas. Den ger även larm om bägaren är överfylld. Tack vare wifi-anslutningen kan maskinen hantera felmeddelanden på ett innovativt sätt och föreslå lösningar när den inte fungerar som den ska.

Pacojet 4 levereras med en syntetisk bägare med lock (som är detsamma för alla modeller och generationer av Pacojet). Den medföljande ytterbehållaren är endast kompatibel med syntetiska bägare. Om du vill använda rostfria bägare krävs en annan ytterbehållare.

När det kommer till kompatibilitet mellan olika generationer är det viktigt att notera att Pacojet 4 har en unik kniv för den fjärde generationen och den kan inte användas med Pacojet 2 eller 2 Plus. Dock fungerar kniven från Pacojet 4 med Pacojet 2 Plus, även om maskinen inte kan identifiera kniven korrekt.

Dimensioner (H x B x D): 497 x 204 x 365 mm

Vikt: 22.5 kg

Effekt: 1500 W

Övertryck: ca 1 bar

Volym: 76.4 dB (A)

Sladd: 220–240 V / 50–60 Hz

Nätverk: 802.11 b/g 2.4 Ghz

Datablad

137624
50 kg

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team