Bänkspis med 6 runda plattor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
−25%

Bänkspis med 6 runda plattor

Elektrisk spis av Fagor Kore 700 i större storlek anpassad för restaurang och storkök som bänkmodell. Den elektriska spisen är speciellt framtagen för att vara kraftfull och effektiv med tanke de 6 kraftfulla värmeplattor i gjutjärn som effektiviserar tillagningsprocessen. 

20 913,75 kr (inkl. moms) 27 885,00 kr −25% 20 913,75 kr (exkl. moms)
(26 142,19 inkl. moms)

Beskrivning

Fagor Kore 700 elektriska spisar för restaurang och storköks består av kraftfulla värmeplattor av gjutjärn som garanterar bra prestanda och utmärkt resultat. En mycket mångsidig spis som är designad för att användas till en mängd olika kastruller, grytor m.m.

Kraftfull och effektiv: Värmeplattornas värme går att justera i sju olika steg. 

Enkel rengöring
Spisens design med stansad yta i rostfritt stål och plattornas placering förhindrar att utspilld vätska rinner in i ugnen eller på insidan. De rundade hörnen går snabbt och är enkla att rengöra. De inre skenorna kan tas bort för enkel rengöring.

Produktbeksrivningar

Stansad yta tillverkad i 1,5 mm tjock AISI-304 rostfritt stål med rundade hörn. Designad för att spillda vätskor från kastruller inte rinner ner i ugnen eller på insidan.

- Laserskurna fogar och automatisk svetsning.
- Dolda skruvar.
- Värmeplattor av gjutjärn runda 223 mm Ø (2.6 kW), hermetiskt fäst på den stansade ytan.
- Fyrkantiga värmeplattor av gjutjärn 230 x 230 mm (2.6 kW), hermetiskt fäst på den stansade ytan.
- Värmereglering med 7 olika lägen.
- Skydd mot överhettning för varje platta.
- Högtempererad emaljerat rökskydd av gjutjärn.
- Tillgång till komponenter framifrån.
- Enkel anslutning.
- Maskiner med IPX5 – vattenskydd.

Modeller med ugn

Modeller med ugn – Statisk ugn GN 2/1 som är enkel att använda och med ergonomiska vred. Ugnskammare tillverkad i rostfritt stål vilket gör rengöringen enklare och säkerställer bättre hygien. Galler och plåtar sätts in i sidled vilket förbättrar manövrerbarheten. Gejderspår finns på tre olika höjder och med tippskydd för att förhindra att blecken tippar.

Termostatisk temperaturreglering 125 – 310C. Uppvärmning genom värmeelement i rostfritt stål med vred för val av värme i övre och/eller nedre del. Botten i gjutjärn som garanterar bättre prestanda och enhetlig värmefördelning. Luckan är med tätningslist i fiberglas för att förbättra ugnens termiska effektivitet och säkerställa dess hållbarhet. Stansad ugnsram och lucka/dörr vilket förbättrar stängning av ugnen. Avtagbar ugnsdörr för att underlätta reparationer.

Spänning 400 V 3 + N.

Datablad

19068322
100 kg
8445206016837

Vår kunder gillar oss

  • "De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda" - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion
  • "Fantastisk service, jättebra utbud och snabba leveranser. Köksutrustning till bra priser med! Väldigt nöjd! - Anna Ramsby, Systrar & Bönor
  • "Supertrevligt bemötande och professionell hjälp; var precis vad jag behövde som nyetablerat!" Hans Boberg - Bobergs på Hamngården, Brantevik
  • "Tack. Ni är så otroligt bra!! - Niclas Melin, Coach, Fazer Culinary Team

7 andra produkter i samma kategori: