Storköksbutiken har sålt restaurangutrustning, restaurangmaskiner till storkök, restauranger och caféer i Sverige sedan 2012.

Vi har all restaurangutrustning till storkök och restaurang.

Vi levererar restaurangutrustning och kök till allt från michelinrestauranger caféer, storkök och skolkök. Vi har hög kompetens inom restaurangmaskiner och restaurangetableringar och har ett direkt samarbete med de största och bästa producenterna i Europa. Från vårt lager i Trelleborg skickar vi storköksutrustning, köksutrustning och restaurangmaskiner varje dag till hela landet. Vi importerar direkt från producenterna i Europa – så du får de lägsta priserna och bästa produkterna! Vi på Storköksbutiken hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning och finns där hela tiden, innan, under och efter ditt köp. Vårt stora fokus på bra service till våra kunder gör att de kommer tillbaka varje gång de behöver ny restaurangutrustning. Läs mer om referenser och projekt här!

Storköksbutiken är stolt sponsor till Fazer Culinary team i VM i storköksklassen 2018!

Storköksbutiken är en del av KFL Trading AB. Vill du få kontakt med oss? Besök oss i vår butik i Trelleborg eller ring 0410 414 44,  maila info@storkoksbutiken.se 

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook