Storköksbutiken

Vår köksutrustning och våra maskiner gör oss till en bra leverantör men det är du som kund som inspirerar och peppar oss att alltid leverera bästa möjliga lösning, varje gång.

Storköksbutiken är en del av KFL Trading AB, organisationsnummer: 556887-7350.

Vill du få kontakt med oss? Besök oss i vår butik i Trelleborg eller ring 0410 414 44 maila info@storkoksbutiken.se 

Vi levererar restaurangutrustning till allt från michelinrestauranger caféer, storkök och skolkök. Vi har hög kompetens inom restaurangmaskiner och restaurangetableringar och har ett direkt samarbete med de största och bästa producenterna i Europa. Från vårt lager i Trelleborg skickar vi köksutrustning och restaurangmaskiner varje dag ut till hela landet. Vi importerar direkt från producenterna i Europa – så du får de lägsta priserna och bästa produkterna! Vi  hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning och finns där hela tiden, innan, under och efter ditt köp. Vårt stora fokus på bra service gör att du vill komma tillbaka till oss varje gång du behöver utrustning till ditt kök. 

Några av våra kunder 2019 är Ystad Saltsjöbad, Fazer, Santa Maria, Kolmården, Bageri Leve och många fler. Läs mer om referenser och projekt här!

Storköksbutiken är stolt sponsor till guldmedaljörerna Fazer Culinary team och Skåne Kulinar i Culinary Olympic 2020!

Följ oss på Instagram Följ oss på Facebook