Storköksbutiken - Budget

Storköksbutiken Value

Storköksbutiken Deluxe

Storköksbutiken - Prissegment 

Rätt produkt till rätt pris!

Hos Storköksbutiken.se är det viktigt att du får precis de varor du har behov för, till rätt pris. Det är inte alltid den dyraste produkten vi har i sortimentet som är rätt för dig. Med just den rätta produkten för dig använder du inte mer pengar än vad som är nödvändigt. Det betyder förhoppningsvis att du får en bra upplevelse av att handla hos oss – och det är avgörande för vår förrättning i det långa loppet. 

Du ska inte ha en produkt som kan en massa saker om du inte utnyttjar det. Omvänt ska du heller inte stå och sakna funktioner, som du önskar att du hade. 

Utrustning till storkök kan vara ett mycket komplext val. Det som är rätt för dig är kanske helt fel för en annan kund. Ett församlingshus som har 4 x disk var fjärde lördag kan kanske klarar sig fint med en BUDGET diskmaskin. Omvänt vill en gourmet-restaurang med större mängd disk och högre krav på ett felfritt diskresultat titta lite mer på VALUE eller DELUXE produkterna. Allt är beroende på användaren, platsen och situationen. Vi är här för att hjälpa – det är inte alltid tillräckligt att dela in varorna i kategorier, men det är i alla fall en start till en dialog om vad som är den rätta produkten för dig. 

Vår kategoriavdelning finns i alla våra produktkategorier. På det sättet hoppas vi att göra det lättare för dig och mer överskådligt. Våra kategorier är som följer:

BUDGET – för dig som ska ha det billigaste

VALUE – för dig som vill ha MEST för pengarna

DELUXE – för dig som vill ha de BÄSTA

Kom ihåg att kategoriuppdelningen inte är ett utryck för att du ska göra allting själv när du handlar med oss. Det är ett redskap till att skapa en dialog omkring ditt behov, våra produkter, dina önskningar och vårt sortiment. Allt med ett mål: 

ATT DU SKA HA RÄTT PRODUKT TILL RÄTT PRIS!