Referenser och projekt

Restaurangutrustning i världsklass

Vi är sponsorer till guldmedaljörerna i VM Expogast Villeroy & Boch Culinary World Cup 2018 - Fazer Culinary team och till Skåne Kulinar i Culinary Olympics 2020! I tävlingen och under träningar använder de våra restaurangmaskiner och vår restaurangutrustning från bl.a. Santos, Sammic, Profboard, Hendi, Fagor och Mercer. 

gruppbildweb2.jpgFazerculinaryteambild.jpg

Varför ska du välja oss som leverantör?

Bra priser, rätt produkter, professionell rådgivning, snabb leverans, trygg betalning och framförallt bra service. Vi är företaget för dig som söker restaurangutrustning i bra kvalité, till bra priser och som vill vara säker på att få bra service innan, under och efter ditt köp. Vi menar att vi särskiljer oss från mängden genom att kunna erbjuda kvalitetsprodukter till riktigt låga priser och att alltid ge dig som kund bästa möjliga lösning och service. 

Den bästa leverantören av restaurangutrustning ska ha flera olika egenskaper som gör att det blir rätt. Ta till exempel vår direkta import från fabriken utan mellanhänder. Det ger dig det lägsta priset och den snabbaste leveranstiden. Om vi inte har varan på vårt lager kan vi snabbt beställa den hem till dig direkt från fabriken. Detta gäller även om olyckan skulle vara framme. Om det är ett fel vi aldrig sett tidigare kan vi få snabb experthjälp direkt från fabriken. Våra samarbetspartners är primärt från Europa. Vi samarbetar endast med de bästa!

När du är igång med att starta ett projekt bör du överväga hur säker och trygg du är med din leverantör. Över 95 % av våra varor på vårt lager är förbetalda till våra leverantörer, så vi kan få kontantrabatter och ge dig det bästa priset. Du är med andra ord säker med att din investering ligger tryggt hos oss. 

Vårt lager ger dig också en fördel. Utrustning till ett storkök betyder stora investeringar. Varför nöjas med att se produkterna i en katalog? Vi har mycket på lager så du är välkommen till att komma och titta och känna på produkterna innan du köper den. Vi kan till och med komma ut till dig och visa om det är någon speciell produkt du är intresserad av. Eller rentav kan du få testa den i två veckor. Är du inte nöjd kan du lämna tillbaka den. Tänk på hur stor del av din vardag din utrustning kommer att vara de närmsta åren. Var därför säker på att välja rätt och rätt kvalité. 

Alla produkter oavsett kvalité behöver vid en tidspunkt service. Vi har själva ett stort reservdelslager. Vår professionella servicefunktion består av flera externa tekniker runt om i landet som vi har erfarenhet av att använda. Vi har dessutom en intern tekniker på plats på vårt lager och en körande tekniker. Oavsett vad felet är ska vi nog få produkten snabbt på benen igen. 

Ärlig rådgivning är viktigt för oss. Vi håller generellt prisnivåerna på de lägsta i branschen och arbetar varje dag på att reducera priserna utan att kompromissa med kvalitén. Vi ger ärlig och kompetent rådgivning var du kan spara pengar och när det betalar sig att lägga lite extra.

Storköksbutiken är redo att hjälpa dig INNAN, UNDER och EFTER ditt köp!

Nedan ser du några av våra referenser:

Ambiance (Vindåkra Gård), Art Clinic, Arta Plast, Barnens Hus, Barburrito, Bergamunken, Beyond us, Bobergs på Hamngården, Box Destilleri, British Mini Schools, Bro Järnvägs Pizzeria, Bröderna Halef, Café Bella Mi, Caverion YTT, Den Glade Krögaren, Elsborgskyrkan Församling, Epicuré, Fazer, Fazer Culinary Team, Findus, FOP's Homemade Streetfood, Franckes Bageri, Furunäsets Fastigheter AB, Förskolan Balders Hage, Försvarsmakten, Garströms Konditori, GISAB, Global Pac, Gotlandsliv, Gröna Lunds Tivoli, Grönby chark, Hos Eva Restaurang & Café, Hotell Torpa Pensionat AB, Härnö Gin, ICA Kvantum, Ideo Concept, Ikea, Ink & Fish Food, JENA Restaurang, Kalli Hotell, Kolmården Djurpark, Konditori Chic, Kosmo AB, La Castellina, Leve Bageri, L´instant, M&N Hägernäs, Mat & Chokladstudion, Matvärlden Livs, Mays Grill & Pizzeria, MCT Brattberg, Restaurang Mukbang, NCC Construction, Nässjö Bygg, Olson & Hammarberg AB, Outines Potatis, Patisserie David, Per i Viken Chark, Prifa Food Production, Q-Med (Galderma), Quality Hotell, Restaurang Grodan, RP Frukt, Scalini AB, Sigtuna Kommun, Skåne Kulinar, Stensbo Skola, Sture Exhibitions & Events, Sveriges Mästerkock, Systrar & Bönor, TV 4, Tant Grön, Torget i Gamla Stan, Tornahälla lanthandel, UAMS AB, Unique Dental, Vafab Miljö AB, Vidinge Grönt, Vildängel, Vimmerby Energi & Miljö, Ystad saltsjöbad, Åstols Rökeri

"Bara två dagar innan första service fick vi panikhandla en ugn - som kändes som allt annat än panik från storköksbutikens sida.  Dagen efter stog en ny ugn på vår gård - precis som det var självklart för dom trots vår panik. Och kundservice efter den anlänt var perfekt - svar på alla frågor med inkoppling, el och annat trots att ansvarig satt i ett annat möte så kom svaren direkt. Fagor är märket på den ugn vi köpte som pris kontra kvalitet nästan är svårt att förstå, liknande ugnar från andra märken kostar det dubbla!"

Stort stort tack för perfekt service önskar vi från Restaurant JENA - ni gjorde våran öppning möjlig & dessutom väldigt väldigt bra.