Två restaurangugnar i världsklass och i miniformat!

comment Kommentar: 0 favorite Hit: 572

NYHET! Spaniens största restaurangugnsproducent släpper kombiugn i miniformat

Två restaurangugnar i världsklass och i miniformat! 

Fagor som bland annat levererar restaurangugnar till Michelinrestauranger och som är Spaniens största och mest populära producent av restaurangugnar har släppt sin nya ugn Fagor Kombiugn Optima i modellerna Advanced och Concept. Två restaurangugnar i världsklass och i miniformat! 

Med funktioner som ånga, kombiånga, konvektion/varmluft, uppvärmning/regeneration, injektionsånga, kärntemperaturnål och dessutom automatisk självrengöring och många andra smarta funktioner. Dom här ugnarna har allt man behöver i ett professionellt kök och är i toppklass.

Med den här ugnen öppnar sig nya möjligheter för restauranger med begränsat utrymme. Den är perfekt till catering eller varför inte i en Food truck! Det är fantastiska små ugnar som passar till dig när du inte vill kompromissa på funktion och kvalité men har ont om plats! - Säger Therese Persson på Storköksbutiken. 

Ugnarna har samma funktioner som sina större föregångare Fagor Kombiugn Advance och Fagor Kombiugn Concept. Skillnaden är dock påtaglig storleksmässigt, den är i miniformat. Trots det påverkas inte resultatet eller prestandan. Med ett djup på 56,3 cm och en höjd 57 cm får Fagor Optima plats nästan överallt. Den passar utmärkt till restaurangköket där det är ont om plats eller till matlagningsentusiasten i hemmaköket! 

Fagor är leverantör av restaurangugnar till inte mindre än 18 st Michelinrestauranger och är en av världens största producenter av restaurangmaskiner såsom restaurangugnar, diskmaskiner, kyl & frys. 

Fagor Optima ugnar hittar du här!

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December