Restaurangutrustning - Ny Webshop

comment Kommentar: 0 favorite Hit: 350

Vi byter namn och får ny hemsida!

Restaurangutrustning på nätet!

Vi byter namn och får ny hemsida!

Sedan 2012 har vi sålt restaurangutrustning och storköksutrustning på Köksoutlet – Det är nu dags för en uppgradering och förändring. Vi byter namn till Storköksbutiken och får en ny hemsida! 

Numera hittar du oss på www.storkoksbutiken.se - Här hittar du ett större sortiment av restaurangutrustning, en bättre, enklare, snyggare och snabbare hemsida. Det är en uppdaterad och bättre version av Koksoutlet.se helt enkelt.

På ww.storkoksbutiken.se har du möjlighet att snabbt få en offert på den restaurangutrustning som är intressant för dig, beställa service, installation eller få hjälp via vår ”självhjälp”. Hemsidan är också bättre mobilanpassad än vår tidigare. Vi gör detta för att bättre möta dina behov, och för att underlätta för våra kunder att hitta de dom vill ha på ett smidigare och enklare vis. 

En uppgradering av servicenivån och ett mer passande namn på det vi gör har gjort oss ännu bättre. Nya funktioner som segmentering på siten som gör det lättare för oss att hjälpa våra kunder med att hitta de rätta produkterna till det rätta priset, har gjort att vi ville uppgradera oss. Våra ledord är att alltid hjälpa kunden med rätt produkt till rätt pris. På så sätt får vi nöjda kunder som vill komma tillbaka till oss. Det är där vårt värde ligger. 

Kristoffer VD på Storköksbutiken

Du hittar oss numera på www.storkoksbutiken.se där vi har allt inom restaurangutrustning och där vi också fått in en hel del nya spännande produkter och märken. 

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December