Pizzaugnar från Sveba Dahlén

comment Kommentar: 0 favorite Hit: 343

Välkommen till den perfekta pizzavärlden – med Pizzaugnar från Sveba Dahlen

Vår medarbetare Therese redogör fördelarna med en pizzaugn från Sveba Dahlen

Varje dag i över 100 länder, på den lokala pizzerian, i stormarknaden eller på en restaurang är en pizzaugn från Sveba Dahlen inblandad. P-serien Pizzaugnar från Sveba Dahlen uppfyller de krav som ställs på en pizzeria med hög kvalitet på slutprodukten- PIZZAN! 

Detta är den nya generationen pizzaugnar. P-serien finns i inte mindre än 14 olika storlekar och tre olika färger, här hittar du en pizzaugn för alla restauranger.

Sveba Dahlens pizzaugnar har många fördelar, bland annat detta:
- Turbofunktionen ser till att pizzaugnen snabbt når den satta temperaturen med en maxtemperatur på 350 grader.
- Ugnens pizzasten är en tjockare sten som lagrar värmen längre.
- Pizzaugnarna är mycket välisolerade, vilket ger välfördelad värme i ugnsrummet. Ugnsrummet har tre värmezoner, över-, front, och undervärme, som gör att temperaturen hålls helt jämn.
- Dörren med dubbelglas och den kraftiga isoleringen håller värmen i ugnen och blir på så sätt energisparande och kostnadseffektiv.
- Pizzaugnen står på kraftiga ben med låsbara hjul - perfekt om man behöver flytta pizzaugnen.

- Alla kan se pizzan bakas färdigt genom dubbelglaset och det upplysta ugnsrummet i pizzaugnen. Sveba Dahlen har utrustat sina pizzaugnar med effektiv och värmeresistent halogenbelysning. Det ger ett vitare sken och mer intensiv arbetsbelysning så man ser när pizzan är perfekt klar. 

- Med den enkla digitala kontrollpanelen styr man pizzaugnens alla värmeelement på ett smidigt sätt. Ett tillval du kan göra är en SD-touchpanel, en intelligent styrpanel med smarta, inbyggda funktioner där man kan välja att använda en enkel användning med tre förinställda lägen eller mer avancerad med tidsinställningar för optimalt användande. Pizzaugnarna är standardutrustade med veckotimer vilket innebär att ugnen är startklar när arbetspasset börjar. 

- Pizzaugnarna är utrustade med två utdragbara hyllor undertill, perfekt som avställningsyta. Smidigt när det är dags att plocka ut den färdiga pizzan direkt på tallrik eller kartong för servering. 

- Väljer man till SD-touchpanel + premiumpaketet har dessa hyllplan dessutom integrerade skålar nedsänkta där kryddor, såser eller olja kan förvaras. I premiumpaketet ingår även en specialutformad imkåpa.

Sveba Dahlens pizzaugnar- för pizzor i världsklass helt enkelt! Här hittar du Sveba Dahlens pizzaugnar

Kontakta oss på Storköksbutiken så hjälper vi dig hitta den rätta pizzaugnen från Sveba Dahlen för just Dig!

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December