Kocken Patrik Sättgren svarar på 8 snabba frågor
Namn: Patrik Sättgren
Arbetsplats: Mukbang
Bor: Gamla Enskede
Familj: Sambo Marie och vår son Simon 13 år
Varför jobbar du som kock?
Alltid gillat att laga mat, goda smaker, gillar att glädja andra människor.
Ditt bästa matminne?
Många matminnen blir det, hummus i Israel, fläskkarré i Champagne det är väl två matminnen som inte går att glömma.
Var kommer inspirationen ifrån?
Inspiration får jag hela tiden från bra kokböcker med många bra bilder och bra matserier på tex netflix, just nu Hairy bikers i Asien ojojoj.
Vilka är dina favoritråvaror just nu?
Råvara: alltid kött, binda kött, steka kött, äta kött, tröttnar helt enkelt aldrig.
Hur förbereder du dig inför tävlingen?
Förberedelser, inga speciella, jag tar det lugnt och stressar inte upp mig, om det kommer på tävlingsdagen? Ingen aning.
Årets tema i tävlingen är ju ”Against food waste”. Vad är ditt bästa tips kring detta?
Bra tips: buljonger/fonder, det är ju så mycket godare med egna.
Vilket redskap är oumbärligt för dig i tävlingen?
Oumbärligt redskap, kniv.
Hur ska du fira om ni vinner?
Fullständig urladdning, kommer bli episkt.
Lämna ett svar
Du måste vara inloggad för att publicera en kommentar.