Snart går Culinary World Cup av stapeln och vi har tagit tempen på en av stjärnorna i Skåne Kulinar. Daniel Jönsson svarar på några snabba frågor.
Arbetsplats: Restaurang Embassy
Bor: Malmö
Familj: Fem systrar
Var hämtar du inspiration till din matlagning ifrån?
Kollegor, böcker, sociala medier, restaurangbesök
Favoritråvara just nu:
Sjögräs
Favoriträtt att laga och äta just nu:
Laga och äta brukar oftast inte vara det samma, men laga experimentiellt och äta långkok
Vad är ditt bästa matminne?
Första ostronet eller första anklevern
Vilket redskap är oumbärligt för dig i köket?
Kniv
Hur förbereder du dig inför tävlingen?
Tusentals timmar av träning och peppmusik
Hur firar du om ni vinner?
Tatuerar en gås i andan av Skåne Kulinar
Följ mig här: Bodanne
Storköksbutiken är med och sponsrar Skåne Kulinar med restaurangmaskiner.