Att tävla i matlagning

comment Kommentar: 0 favorite Hit: 314

Att tävla i matlagning kräver en enorm precision, en mental styrka, perfekta råvaror och en restaurangutrustning av världsklass.

Vi förbereder oss minutiöst för Culinary Olympics som avgörs i tyska Stuttgart och inför ett världsmästerskap behöver vi kockar, precis som idrottsmän, skapa de allra bästa förutsättningarna för att vi ska kunna prestera maximalt vid rätt tillfälle.

Som en del av förberedelsernas reser vårt landslag runt i Sverige och lagar mat i olika städer och på olika restauranger. För att underlätta för oss har Storköksbutiken specialtillverkat vagnar och plåtar till våra lastbilar och försett oss med högkvalitativ restaurangutrustning som exempel: torkskåp, gräddsifon, blender samt grönsaksskärare. Deras fantastiska engagemang och stöd är av världsklass och gör att vi kan leverera på samma höga nivå. 

Daniel Lund Kock i Fazer Culinary team och världsmästare i Community Catering, 2020 är han med i det lag som tävlar i Culinary Olympics, i Tyskland.

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December