Scanpan Maitre D'

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är mindre än 16 cm i diameter.

Scanpan Maitre - Stekpanna koppar 24 cm för induktion
895,20 kr
1 119,00 kr −20%
Leasing 18 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Maitre D’, 24 cm. En stekpanna i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Pannan passar till såväl tillagning som servering och är ett bra komplement till en non-stick-panna. Välj Maitre D’ när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.
Scanpan Maitre - Stekpanna koppar 26 cm för induktion
959,20 kr
1 199,00 kr −20%
Leasing 19 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Maitre D’, 26 cm. En stekpanna i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Pannan passar till såväl tillagning som servering och är ett bra komplement till en non-stick-panna. Välj Maitre D’ när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.
Scanpan Maitre - Kastrull m.lock koppar 1,5 l för induktion
863,20 kr
1 079,00 kr −20%
Leasing 17 kr/mån
Kastrull från Scanpans serie Maitre D’, 1,5 liter. En kastrull i rostfritt stål som har en elegant, kopparbelagd utsida. Kastrullen passar till såväl tillagning som servering. Den nätta storleken gör att kastrullen är lämplig för såser och mindre kok. Lock i rostfritt stål ingår.