Scanpan Impact

Scanpan Impact är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och karakteriseras av en elegant tvåtonsfinish. Serien har en mängd egenskaper, där utseende och funktion samspelar på bästa sätt. Till exempel är alla kärl utrustade med droppfri kant och måttskala.

Impact är en av Scanpans allra bredaste serier. Bland produkterna finns stek- och kokkärl av alla dess slag, allt från kastruller, stekpannor och wokpannor till grytor för sparris och pocherade ägg. Ett kärl för varje tillfälle i köket – helt enkelt. Impact är ugnssäker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Scanpan Impact - Långpanna induktion med galler 42x26 cm
1 119,00 kr
Leasing 23 kr/mån
Långpanna från Scanpans serie Impact, 42x26 cm. En roaster från Scanpan är din stadiga trotjänare i köket. Användningsområdena är många. Du kan exempelvis använda den till gratänger, lasagne, rostade rotfrukter eller laxsida. Det bästa är att roastern både fungerar på spishäll och i ugn. Gallret kan du med fördel använda till söndagssteken. När du lägger steken på gallret strömmar varm luft in underifrån, vilket i sin tur resulterar i ett jämnt stekresultat.
Scanpan Impact - Stekpanna 20 cm
519,00 kr
Leasing 10 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Impact, 20 cm. En rostfri stekpanna är ett bra komplement till en non-stick-panna. Stekpannan är en favorit i restaurangköket, eftersom den har en lång livslängd och tål höga temperaturer såväl som att diskas i maskin. Välj Impact när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.
Scanpan Impact - Stekpanna 24 cm
559,00 kr
Leasing 11 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Impact, 24 cm. En rostfri stekpanna är ett bra komplement till en non-stick-panna. Stekpannan är en favorit i restaurangköket, eftersom den har en lång livslängd och tål höga temperaturer såväl som att diskas i maskin. Välj Impact när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.
Scanpan Impact - Stekpanna 26 cm
639,00 kr
Leasing 13 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Impact, 26 cm. En rostfri stekpanna är ett bra komplement till en non-stick-panna. Stekpannan är en favorit i restaurangköket, eftersom den har en lång livslängd och tål höga temperaturer såväl som att diskas i maskin. Välj Impact när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.
Scanpan Impact - Stekpanna 28 cm
719,00 kr
Leasing 14 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Impact, 28 cm. En rostfri stekpanna är ett bra komplement till en non-stick-panna. Stekpannan är en favorit i restaurangköket, eftersom den har en lång livslängd och tål höga temperaturer såväl som att diskas i maskin. Välj Impact när du lagar rätter som kräver snabb uppvärmning eller hög värme, till exempel kött och fågel. En rostfri panna ger en perfekt stekyta.